Meleg regények/novellák írása és fordítása

Selyemsál – Szabadon olvasható

Prológus

– Te hülye taknyos! – Az egész házban hallani lehetett a mély baritonnal ordító férfi hangját. – Reménytelen eset vagy!

– De apa… – A fiú, akit az apja azonnal megütött, amint a helyiségbe lépett, felállt. Fájt a karja, de már nem egyszer kapott a férfitól.

– Ne szakíts félbe, mikor hozzád beszélek, mert még jobban megjárod! Nem így neveltelek! És meg kell szakítanod minden kapcsolatot Brightékkal, mert nem hozzád valók.

– Soha az életben! Ők a barátaim! – A fiú meggörnyedt, amint kimondta a szavakat. Soha nem hagyja el őket, hiszen olyan egyedül volt ezen a világon és csak rájuk számíthatott.

– Ne feszítsd túl a húrt! Takarodj az emeletre és maradj a szobádban egészen holnapig! Megtalálom a módját, hogy egy életre a fejedbe vésd, hogy csak egy senki vagy – mormolta az orra alatt. – Nem csinálsz belőlem nagypapát az én koromban – mutatott az ajtóra a férfi.

A fiú gyorsan kirohant apja dolgozószobájából. Nehezen tudta ezt az egészet elviselni, de muszáj volt. Húsz éves volt és még egy évnyi szenvedés várt rá ebben a házban. Amint eléri a nagykorúságot, hozzáfér a saját számlájához, amit az édesanyja hozott létre a számára, aztán eltűnik innen. A számlán lévő pénz nélkül az utcán kötne ki, azt pedig nem tudná elviselni. Annál még az is jobb lenne, ha az apja megölné.

A szobájában az ágyra vetette magát és ökölbe szorított kezekkel kezdte el ütni az ágyneműt, hogy levezesse az idegességét. Miért kellett ennek megtörténnie? Mindig arra vágyott, hogy az apja szeresse őt, de bármit is tett, nem sikerült elérnie. Főleg most, hogy… Miért nem tud normális lenni? Arcát a párnájába fúrta és elsírta magát.

Sokkoltan riadt fel reggel, ahogy vízzel ébresztették. Ijedten ült fel az ágyon és felnézett. Az apja ott állt mellette, mint maga a megtestesült végítélet. Tudta, hogy veszélyes a férfi, de most kifejezetten ördögien nézett ki.

– Egész éjszaka beszélgettem az üzletfeleimmel. Most már tudom, mit teszek veled. Az egyik ismerősömnek van egy bordélya, ahol nem csak nőket, de fiúkat is tart. Kiválóan beillesz majd a kurvák közé, úgyis szereted felajánlani a férfiaknak a segged! Már régóta meg akart kapni magának. Csak valamit tennünk kell a kis problémáddal. Mi a francért vettem feleségül… – motyogta magának az apja, de rögtön félbe is hagyta.

A fiú rémülten a falhoz húzódott, szemei ismét könnyektől kezdtek csillogni.

– Apa…

– Bőgsz, mint egy nő. Nem csoda, hogy olyan is vagy. Ezek a nőies dolgaid, úgy jársz, mint egy nő és szereted a faszt, ahogy a nők! Ráadásul… Na, holnaptól majd bőségesen kapsz belőle. Meglátjuk, hogy képes vagy-e tíz férfit magadba fogadni egy nap alatt!

– Miről beszélsz? – rosszul volt attól, amit hallott.

– Eladtalak, méghozzá szép kis összegért. Stone, nem egyszer mondta már nekem, hogy magához venne. Keresni fog rajtad és én is. Ne légy ilyen ijedt, jól fogsz szórakozni, fiam. Ennek a fickónak nagy tervei vannak veled. Előtte azonban muszáj terméketlenné tennünk téged. A műtőasztal vár rád, mert nem engedhetjük meg, hogy a világra jöjjön az utódod.

A félelem annyira lebénította, hogy még azután is mozdulatlanul ült a vizes ágyneműben, miután az apja kiment a szobából. Mit tegyen? Nem engedhette meg, hogy csak úgy eladják, mint egy tárgyat. Muszáj megszöknie. Inkább az utca, minthogy kurválkodjon, ráadásul Stone-nál. Hallotta, hogy bánnak ott az emberekkel. És még ott van az anyjától örökölt ajándék… Nem engedheti, hogy megműtsék.

Hirtelen megcsörrenő mobiljára összerezzent, mielőtt az éjjeli szekrényhez hajolt és remegő kézzel felkapta és bekapcsolta.

– Hol vagy? – Barátja hanga megkönnyebbült volt. – Várunk rád.

– Nem mehetek, Luis.

– Miért?

Ekkor ismét elsírta magát.

– Christian, mi folyik ott?

A telefonban súrlódás zaja hallatszott, a következő pillanatban pedig egy női hang csendült fel.

– Chris, mi a baj? Már megint mit tett veled?

– Eladott. Eladott – ismételte könnyein át. Kellett egy pillanat, mire sikerült mindent elmondania nekik.

– Pakolj. Meg kell szöknöd, méghozzá azonnal – erősködött barátnője, miután végighallgatta az egész történetet.

– Nem tehetem. Itthon van. A szolgálók pedig az ő oldalán vannak és még az ajtómat is bezárta.

– Várj, ez a Stone csak holnap megy érted. Éjszakára legyél kész. Elviszünk abból a házból.

Az annyira vágyott éjszaka végre elérkezett, de a várakozás szinte örökkévalóságnak tűnt a fiú számára. Őrülten kalapáló szívvel csomagolt be pár dolgot a hátizsákjába. Mindent itt kellett hagynia, de az élete és egészsége fontosabb volt. Elolvasta az SMS-t, amit kapott. A Bright testvérek az utcán vártak rá. Nem tudtak bejönni, a hatalmas falak miatt, de ő képes volt megmászni és nem lesz nehéz átugrania rajta. Behúzta a hátizsák cipzárját és az egyetlen kijárathoz, az ablakhoz lépett. Kinyitotta és megdermedt. Elfelejtett egy nagyon fontos dolgot. Az egyetlent, ami az anyja után maradt. Megfordult és az alsó fiókból kivett egy nem túl nagy csomagot. Betette az apró poggyászába, majd kiugrott az ablakon és a virágpergolán lecsúszott, ami meg sem remegett, mintha olyan könnyű lenne, mint egy tollpihe. Talpa a tökéletes gyepet érintette. Ebben a hatalmas házban minden csak kirakat volt. Felkapta a hátizsákot és elindult az ismeretlen felé, hiszen tényleg nem tudta, mi történik majd vele.

6 Hozzászólás

 1. Szeretem az olyan történeteket, ahol alakváltók szerepelnek, mert bármit ki tudnak hozni a történetből. Az utóbbi időben sok ilyen témájú könyvet olvastam. Az apa egy tetű és nehéz elképzelni egy szülőt, aki a saját fiának ilyen sorsot szánna. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a barátai, akik megígérték, hogy segítenek megszökni hová tűntek el az első fejezetből. Várom a társak első találkozóját nagyon. Mindig az izgi résznél van vége a fejezeteknek. A fordítás remek, mint mindig.

 2. Sziasztok!
  Sokan írtátok, hogy különböző alakváltós történetet olvastatok már. Na, hát én még egyet sem! Most kiderült , hogy nagy kár volt.
  Számomra elég erősre sikeredett az eleje (Christiant el akarja adni az apja), de örültem, hogy gyorsan megszabadult az apjától!
  Szimpatikus Daniel, mert kitartó, hisz a megérzésében, hogy van még valaki , aki az életük része lesz. Martin pedig türelmes, igazán szereti Danielt.
  Alig várom, hogy tovább olvashassam a történetüket!!!!

 3. Köszönöm szépen, hogy elhoztad nekünk ezt a forditást. Te mutattad meg nekem ezeket a szuper alakváltó történeteket. Köszönöm szépen! Imádom öket! Különösen a Selyemsálat! Nagyon a szívemhez nőtt a két farkas és a gyémánt sárkány. Nagyon örülök, hogy Christian meg tudott szökni a szívtelen gonosz apjától! És nagyon örülök ,hogy Daniel nem adta fel ,hogy meg találja a párjukat! Nagyon várom a folytatást! Köszönöm szépen!❤️

 4. Valahogy nekem mindig ez a történet marad a kedvencem, már párszorújra 9lvastam, de sosem unom meg. Valahogy nagyon jó érzést olvasni, Christian hogyan találja meg a boldogságot és a biztonságot. Köszönöm a fordítást .

 5. miletta says:

  Sziasztok nagyon szeretem ezt a sorozatotot nekem a kedvencem Chris a hármas közül amilyen kicsi olyan akaratos.

 6. Mindig is nagyon szerettem ezt a történetet és jó újra olvasni. Már alig várom, hogy a többi rész is felkerüljön valamint a folytatások. Christian, Daniel és Martin karaktere is nagyon tetszik. Köszi a történetet.

Vélemény, hozzászólás?