A bejegyzés megtekintéséhez jelentkezz be!
A sors ajándéka korábbi hozzászólásai

Lizz

            Jaj édes teremtőm itt legyezem magam már a gondolatra is, hogy olasz és még a “durva” dolgokat is szereti az ágyban  Azt hiszem új kedvenc bétát kell avatnom

Köszönöm, hogy a 3. részt is elhozzátok nekünk *.* alig várom, hogy olvashassam a folytatást is. 😉     

Lian

            Már nagyon vártam a harmadik kötetett. Az első kettő is nagyon jó volt. Jó lett a harmadik kötet kezdése. Szegény Luis nem elég hogy üldözik, de még ráadásul ott van Alessio is. Cristian meg kerítőt akar játszani. Várom a következő fejezetet.         

annamaris75

            Nagyon szerettem az előző két kötetet és igagazán

izgalmasan kezdődik a harmadik kötet is.

Szinte biztos hogy ez a történet is a kedvenceim közt lesz. 

Rami

            Az előző két kötet is nagyon tetszett. Minél jobban megismerjük a falkát, annál izgibb sztorik jönnek.

Azért kivi vagyok, hogy Luis a maga hetero tudatával hogy boldogul       

Rose

            Szia. Ez aztan az ütős kezdés.Luis barátunk beletenyerelt valamibe rendesen. Fu de kivancsi vagyok hogy mi álhat a sikátoros jelenet mögött és ki vagy mi lehet Henry. Köszönöm a kódot és a munkadat.

***

Szia, köszi az új részt.A prológus alján azt hittem Henry lesz a párja, de ez a felállás se rosz sőt. Szimpatikus az új béta, a tekintete sokat mondó lehet, igazi tűzes olasz, Chris tájékoztatója alpján én is elgondolkodtam mi várhat Luisra , temperamentus páros. Imadom ahogy Chris mindenbe belekotnyeleskedik és puhitja Luist.      

Lissa

                        Mindenképpen nagyon jól indul! Szeretem az ilyen izgalmas kezdéseket, plusz jó volt olvasni Luis szemszögéből. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy fog ebből hősünk kikeveredni. Egy picit én is reménykedem benne, hogy eza történet jobban fog az új párosra fókuszálni, semmint a megszokott hármasunk térhódítására. Bár azért Darióék remélem lesznek benne, szívesen olvasnák róluk, hogy alakult az együtt élésük. *O*

Szóval köszi ezt az izgi kezdést, érdeklődve várom a további fejezeteket!

Moncsi73

Meg érte várni a folytatást, mozgalmasnak ígérkezik ez is. Vannak akik nem változnak????. Kíváncsi vagyok, hogy boldogul Luis. Köszönöm, hogy olvashattam.

darvak

Szia

Ez aztán az erős kezdés. Nagyon várom a folytatást.

***

Megvolt az első találkozás Alessionak nem lesz egyszerű becserkésznie Luist, bár tudat alatt ő is felfigyelt rá

Köszi, hogy olvashattam

Cyd1975

            Hűha! Mennyi minden történt! Szeretem az ilyen váratlan csavarokat, ahogy szegény Luis a falkával ragad. Eddig is szimpatikus szereplő volt, de amikor megláttam, hogy övé a következő rész… na de, hogy lesz ebből szerelem?!? Kíváncsi leszek, hogy a dögös olasz miként cserkészi be, remélem Luis bírja majd vele az iramot. 🙂 jó lesz újra látni Dariót és Justint is, vajon hogy boldogulnak együtt a falkájukban? Köszönöm a fordítást, szuper lett, mint mindig. Várom a folytatást, izgalmas nyitány volt, nagyon köszönöm! Vic   

Lyn

            Ez ismét nagyon jó történetnek ígérkezik. Bár remélem, hogy Christianék nem veszik el tőlük is a történetüket. Kíváncsian várom, hogyan hódítja meg Alessio Luist! Drukkolok! Köszönöm szépen!      

Rami

            Egész kedvelem az új bétát… Izgalmas lesz (ez is)

Nekem Dario a kedvencem

Bár nem róla szól, de jó volt látni a nevét. Christ imádom, kis kotnyeles

Zsorzsett

            Még csak a prológust olvastam, de teljesen felcsigázott a történet! Egyetértek azzal, hogy a sorozat ahogy halad, egyre csak jobb és érdekesebb lesz.

Kíváncsian várom Luis történetét….

miletta

            Szia. Nagyon kíváncsi vagyok erre a történetre is nekem nagy, kedvenc ez a sorozat. Izgatottan várom mi fog vele történni és a többiektől is olvashatunk egy kicsit         

Liza72

            Na ezt nevezem izgi kezdésnek, csak úgy peregnek az események egy unalmas perce nem volt, alig várom a találkozást, nagyon jó kis történetnek ígérkezik, köszi.     Módosítás Tiltás Törlés

 Tinna

            Hah. Louis nagy bajban van  kíváncsi leszek, hogy milyen bonyodalmak várnak még rá  köszi a fordítást         

Arietta

            Izgalmasan kezdődik. Kíváncsi vagyok, hogy fogja meghódítani Loist. Köszi a fordítást.          

kagylo

            Sziasztok!

Nagyon szeretem ezt a sorozatot. Fantasy, humor minden sorozatban más főszereplőt követhetünk nyomon.    

Zsubogár

            Ho-ho-ho-hooo… Hát ez nagyon izgalmasan kezdődött. Olvastam már az első 2 történetét az írónak, így biztosra veszem, hogy ez is egy remekmű lesz. Nagyon várom a folytatást. Köszönöm, hogy fordítod.      

titygirl

            Alessio igazán szimpatikus karakter. Elég meredek helyzetbe került Luis, kíváncsian várom, hogy merrefelé halad majd a történet.       

Csillagmano

            Ó, ez nem lesz egyszerű egyiknek sem. Hogy fog meghódítani egy heteroszexuális embert Alessio? Bár lehet nem kellene egy olasz farkast félteni. Talán még Luisról is kiderül, hogy nem is ember. Nem szereti a hideget, mondjuk azt én sem szeretem.  Chris már össze is boronálta őket.

Az pedig nagyon izgat, hogy ki lehet Henry. Valahogy biztosan kötődik Luishoz. Lehet figyelnie vagy védenie kell Luist. Biztosan Henry sem ember. És milyen bizonyíték volt Henrynél? Sok itt a kérdés, így izgatottan várom a következő részt. Köszönöm a fordítást!

Wnelly89

            Uhhh. Ez érdekes lesz. Az elején én is azon kattogtam mint Alessio. Hogy az emberek nem élnek olyan sokáig mint az alakváltók. De Martin meg nyugtatótt. Nagyon tetszett az első két rész nagyon várom a folytatást. Köszönöm szépen, hogy olvashatom.❤️

t.nami9611

            A másik téma, ami távol áll tőlem a hármas után, az a BDSM, de mindig lehet kivételt tenni. Mindenesetre nagyon izgalmas kezdés. Kíváncsian várom, hogyan alakul majd Luis és Alessio kapcsolata és milyen fordulatok lesznek majd a történet folyamán.

Köszönöm a fordítást. Nagyon várom a folytatást. 

Lissa

            Óh ez a virágos húzás annyira cuki és romantikus volt. Aztán jött Luis és az összeset elosztogatta. Hát ezen kinyúltam teljesen. xD Szinte magam előtt láttam az értetlen arcát, mikor Chris kérdőre vonja miattuk érte. Végül is mi baj lehet belőle, nem?XD Még jó hogy nem zsebelt be magának egy randit valami csajjal velük. XD

Szegény Alessio, egy icipicit megsajnáltam azért (miután kimulattam magam a helyzeten  ). Úgy érzem nem lesz egyszerű dolga a párja meghódításával. El nem tudom képzelni, hogy fogja magába bolondítani Luist.

A vége nagyon izgalmas helyen lett félbe hagyva. Remélem mindne rendben lesz a hősszerelmesünkkel és visszatér hamarosan Luis mellé. 🙂   

Lian

            Olvastam a 2. fejezetet. Együtt érzek Alessioval és Luisal. Nincs könnyű dolguk. Egyre jobban kiváncsi vagyok kicsoda Henrry. Köszönöm a fejezetet.    

miletta

            Szia köszönöm szépen az új részt nagyon vártam már. Alessio egy kicsit zárkozottnak tünik nekem de kíváncsi vagyok mi van a háttérben, viszont az nagyon meglepett hogy virágot ajándékozott. Remélem Cris görcsöt köt a nyelvére és nem árulja el hogy mi történik igazából. Luis nem is annyira heteto mint aminek gondolja magát. Viszont remélem hogy a végén mindenki nagyon boldog és szerelmes lesz.      

Zsubogár

            Ostoba, érdekes béta…  Nahát, nahát. Hatalmas kihívás lehet egy olyan sztorit írni amiben az egyik főszereplő heteró. Nem kevés tapasztalata van az írónak az írással de akkor is elég kemény fába vágta a fejszéjét ha ezt a nézőpont váltást hitelesen akarja majd ábrázolni. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire sikerül majd neki. Izgatottan várom a folytatást. Köszönöm, hogy fordítod.        

Lizy

            Alessionak nem lesz egyszerű dolog meghódítani, a neki rendelt társat. Kíváncsi leszek, milyen csábítási trükköket talál majd ki, hogy elnyerje Luis szívét.

Szegény naív Luis! Hogy ő, mint full heteró? Alessio majd gondoskodik róla, hogy ez sürgősen megváltozzon.

Köszönöm a fejezetet!          

Rami

            Kezdem nagyon kedvelni Alessiot. Chris megjegyzésén kuncogtam.

” Ők bezzeg nem árasztottak el engem virágokkal” ez mindent vitt.

Alessio, a kemény, kétes hírű, és titokzatos béta, az álarc mögött romantikus, a párját “kiszolgáló” farkas 🙂

Luis, ahogy megnézi a pasikat, és közben elcsodálkozik magán…

Jó lesz ez, úgy érzem.

Köszönöm     

titygirl

            Izgalmas második fejezet volt, kezdenek beindulni a dolgok. Kiderült, hogy Luis nem is annyira heteró, mint gondolta. Érdekes gondolatai támadnak néha, és ha azt hiszi, hogy ezt “le lehet küzdeni”, akkor téved. Christian nagyon cuki volt, a kis kerítő, jókat mosolyogtam a próbálkozásain. Alessio rózsáin perceket nevettem. Igazi olasz macsó, aki megszerzi akit akar. Várom, hogy miket fog még kitalálni, biztos kreatív lesz. Szegény bétánk a fejezet végére jól megjárta, de szerencsére nem lett komolyabb baja. Öröm az ürömben, hogy pont Henry lakásába sikerült beesnie. Kíváncsi vagyok, ki ez a srác, és kik azok a gengszterek akik üldözik.  

trixi38

            Kíváncsi vagyok hogy mi lehet Henryvel és hogy ki lehet ő’

Vajon Alessio miko mondja meg Luisnak hogy ő a párja?És ő mit fog szólni?Imádom a történetet.Köszönöm

Rika

            Akkor 3x megpróbálom újra megírni a kommentemet.

Először is köszönöm, hogy ezt a kötetet is lefordítottátok, Kíváncsi leszek a 3. kötere. Eddig ez a 3 fejezet tetszik, bár még nem sok mindem derül ki benne.

Az első kötetet imádtam, egyik kedvencem lett. Nagyon vártam a folytatást, de nekem csalódás volt ez a 2. kötet. Nem tudtam a szereplőket megszeretni, történet se volt annyira izgalmas. Azt szerettem, amikor Christianék megjelentek,még mellékszereplőként is ők voltak, akik elvitték s hátukon a történetet.

Valószínűleg ha ezt olvasom először, jobban tetszik, de a Selyemsál után nekem picit csalódás volt, többet vártam tőle.

Ezek után már nem vártam annyira ez kötetet, bár Luis sokkal szimptikusabb volt már a Selyemsálban is és itt is kedvelem egyenlőre.

Alissio karaktere szimpatikus, kíváncsi vagyok mi rejlik a múltjában.      

Rose

            Szia. Chris keritőnőnek kéne menjen hogy milyen jól beletud kotnyeleskedni mindenbe,de ezert szeretjük. Élvezet lesz olvasni ahogy a béta becsekészi Luist,remélem nem fog könyen menni, mert őszitnén csalódas lenne részemről. Luis mégis csak heteró és érződik hogy van köztuk kötelék és neki is bejön a béta de azért ezt heteróként nem lehet könnyü beismerni, kiváncsian várom hogyan lesz ez levezetve a történet során. Luis talán nem váltó de azt hiszem attól még van köztük az a kötelék ami a valtó párok között még ha nem is annyira nyilván valóan, de akkor is megérezte hogy történt valami Aleesioval.