A bejegyzés megtekintéséhez jelentkezz be!
Az Olasz módra korábbi hozzászólásai

annamaris75

            Nagyon meg szerettem ezt a történetet a fiuk nagyon aranyosak.

Nagyon várom a következő részt, hogy hogyan sikerül a nem-randi !lol

 Rose

            Istenkém milyen bonyolult az emberi elme. Már az előző részhez is akrtam irni csak végül nem jutottam addig. Az előző fejezetre nem talalom a szavakat, tele volt érzelemmel,nem tudom hogy irjam le,de az a rész nagyon megfogott, imádtam minden sorát. Jelnhez visszatérve Vinnie nagyon bepánikolt remélem nem csinál semmi hülyeséget amivel megbántaná Treyt. Szóval ajanlom neki hogy tegye rendbe a gondolatait és szedje össze magat. Jaj de jó lesz olvasni ahogz szép lassan megnzilnak egzmásnak és összejönnak, ajánlom nekik hogy igy legyen.        

***

            Nagyon megszerettem ezt a történetett a szereplőkkel együtt,Trey anyját leszámitva. Köszi a részt.       

Indigo

            Már akkor imádtam ezt a fordítást, amikor még csak terv volt, és ahogy haladunk fejezetről–fejezetre egyre erősebb ez az érzés. Mindent szeretek benne,az írónő stílusát, hogy összeszedett, a karakterei élnek és lehet értük izgulni, akarod, hogy rendbe legyenek egymással és önmagukkal.

Ami pedig egy angolul nem, vagy csak kínkeservesen olvasónak felteszi a koronát az egészre, az a fordítàs színvonala, ami most is kimagasló, köszönöm, Fairy, hogy a munkád által én is részese lehetek ennek az élménynek!    

Lyn

            Fú bakker ez a Vin kemény dió lesz! Remélem Trey nem adja fel! Viszont anyuka elmehetne a sunyiba… Hajrá Trey! Köszönöm szépen     

Rami

            Még mindig az a véleményem, hogy nehéz elfogadni a nyilvánvalót néha

 Csicsanoncsi

            Ez a nem randi és az utána következő bizonytalanság volt a legédesebb dolog, amit mostanában olvastam. Köszönöm a fordítást.      

Liza72

            Nagyon aranyos történet, Trey nagyon cuki, és a türelmét, humorérzékét nagyon irigylem. Érdekes hogy mennyire különbözőek és mégis pont kiegészítik egymást. Trey munka bírása kitartása lenyűgöző, szomorú hogy egy gyerek felelősség teljesebb, mint a szülője. Vin vívódása érthető de kicsit nekem idegesítő is, azért szorítok nekik.         

Moncsi73

            Szegény Vin, borzasztó lehet ilyen bizonytalannak lenni. Trey remélem bírja majd cérnával míg Vin elfogadja magát. Szurkolok nekik a boldog befejezésért.    

Zsubogár

            Hát ez nagyon érdekes… Tetszik, hogy a történet nincs összecsapva, hanem az író kellő időt szán a kidolgozásra. Hagy időt a karakter fejlődésnek. Ebből egy igazán szép, romantikus történet alakulhat ki. Köszönöm, hogy fordítod.    

miletta

            Szia. Köszönöm szépen a fordítást. Nagyon jó történet izgulok is értünk remélem a nem randi jól fog sikerülni és Vin is előbb utóbb megbékél magával és Trey kitart mellette.

 Matthieu

            Szia, köszönöm az eddigi 4 részt. Nagyon meg tudom érteni Vince-t, Idővel megbékél majd azzal, hogy mi is ő valójában. El lehet fojtani egy időre, hogy valaki a férfiakat kedveli, de minél hamarább eldönti, hogy mit akar, annál jobb lesz, mint őrlődni. Rachel pedig szuper csaj, bár nekem is lett volna ilyen tesóm. Szurkolok, hogy Trey-el összejöjjenek.       

Agee

            Huh ez a Vin nehéz dió, tudja érzi hogy a fiúkat szereti,de nem képes elfogadni még saját magát is becsapja. Az hogy volt házas még nem jelenti azt hogy nem meleg,egyik házassága sem sikerült, az is visszatartja hogy mit szólna a család. Összintén sajnálom Treyt nagyon nehéz lesz ezt a pasit megfogni holott Vin is vonzódik hozzá. Köszönöm a munkádat.????           

 Wnelly89

            Azèr kellett egy kis rá beszèlès a nem randira. Ez nagyon tetszett. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Sikerül e meg békélni e magával Vincentnek. Trey viszont nagyon bírom. Gondoskodik a mamáról meg az anyjáról két munka mellett tanul. Kíváncsi leszek mi lesz a család reakciója. Köszönöm szépen!❤️     

Tűzvarázs

            Az oldalon ez a legjobb történet amit eddig olvastam. Olyan emberi, olyan hétköznapi, olyan üde. Szeretem.

Vince élete identitásválságban van. Bele tudom képzelni magam a bőrébe, még nőként is. Nagyon nehéz neki levetkőzni a belénevelt férfi képet. Eddigi életében sodródott, nem mert eltérni a családja által preferált útról. Hiányzott neki valami, ezért nem tudott megmaradni egyetlen kapcsolatában sem, mert nem találta meg azt ami boldoggá tehetné. Most, hogy próbálja kitalálni mit is érez, ki is ő valójában, fél az elutasítástól, mind a családja, mind a társadalom részéről.

Kíváncsi vagyok, hogyan fogja elfogadni önmagát.

Trey szintén szerethető karakter. Nehéz élete van, mégis mindent megtesz azért, hogy helytálljon, és megtalálja a boldogságát.

Jó követni a szárnybontogatásait, úgy, hogy Vinnie ott van neki valamilyen védőhálóként.

Várom a folytatást!